De 5 bästa budgethotellen i Sarajevo

Vill du hellre lägga pengar på annat än att fint hotell är budgethotell något för dig. Här kan du läsa om fem olika trestjärniga budgethotell med trevlig standard.

Hostel Story

Ett anpassningsbart och prisvärt alternativ för gruppen

storySaliha Hadžihuseinovića, Muvekita 4, 71000 Sarajevo

På en gata full av liv och en gata som är känd som en av Sarajevos mest populära ”pubgator” ligger Hostel Story. Här finns allt du behöver för att ha en bekväm vistelse i Sarajevo med fritt wifi, hiss, cykeluthyrning och möjlighet till att beställa frukost. Hostel Story ligger ett stenkast från alla sevärdheter som är värda att besöka i Sarajevo. Reser ni i en större grupp är Hostel Story i centrala Sarajevo idealiskt att bo på då hotellet kan anpassa rum och sängar för att passa era önskemål.

TSC Pansion

För dig som vill ha med husdjur på resan

tscDrinska 164 Sarajevo, Sarajevo Canton, 71000

Vill du bo enkelt men ändå ha tillgång till allt det viktigaste, såsom gratis wifi, parkering, tv och diverse tillbehör på rummen som tofflor och hårtork är TSC Pansion ett bra alternativ. Vill du till exempel ha med din hund på resan till Sarajevo tillåter TSC Pansion dessutom husdjur på rummen. Det är ett enkelt hotell med trevliga rum och en reception som är öppen 24 timmar om dygnet. Här finns såväl dubbelrum, rum med våningssäng och singelrum.

Pansion Sebilj

Kombinera god natts sömn med guidad grupptur

sebiljBravadžiluk bb, 71000 Sarajevo

Här har vi ett hotell som erbjuder allt ett hotell behöver för att göra din vistelse bekväm och minnesvärd. Utöver de vanliga tjänster och faciliteter som ett hotell erbjuder kan du även boka gruppturer för att se Sarajevo tillsammans med en guide som berättar allt du vill veta, och lite till. Med 50 meter till centrala Sarajevo har du nära till allt. Frukost ingår och alla rummen har tv.

Rooms Zebax

Budgethotellet för hela familjen

zebaxSafeta Zajke 348, Sarajevo

Med möjligheter att spendera trevliga kvällar med vacker utsikt på hotellets restaurang är Rooms Zebax ett fint alternativ till dyra hotell. Rooms Zebax ligger 4 km från Sarajevos internationella flygplats och själva hotellet ligger lite i kanten av Sarajevo med bra förbindelser för att smidigt ta sig in till centrum. Söker du ett billigt familjerum att bo i under din vistelse i Sarajevo kan du hitta det här. Det finns såväl dubbelrum som enkelrum och alternativ för hela familjen.

Hostel Gonzo

Ett prisvärt hotell med lite mer

gonzoGatacka 33, 71000 Sarajevo

Hostel Gonzo har ett stort utbud av olika rum, inklusive lägenheter för den som hellre bor i lägenhet än i ett rum. Många rum har dessutom egen balkong. Det är ett enkelt hotell som serverar frukost varje dag vid utsatt tid. Du kan surfa hur mycket du vill på nätet via gratis wifi och husdjur är tillåtna. Här finns dessutom ett flertal aktiviteter i närheten, såsom casino, golfbana, fitnesscenter och inomhuspool. Det här är ett budgethotell som erbjuder lite mer än andra hotell i samma prisklass.