De 5 bästa premiumhotellen i Sarajevo

Sarajevo har många fina och moderna hotell som ligger med lagom avstånd till centrum och flygplats. Här nedan listas några premiumhotell i Sarajevo som passar dig som vill bo fint under din vistelse i Sarajevo.

Hotel Europe

Ett premiumhotell med klass sedan 1882 i centrala Sarajevo

hoteleuropeVladislava Skarića 5, 71000 Sarajevo

Hotel Europe är ett femstjärnigt hotell i centrala Sarajevo som erbjuder dig en upplevelse av högsta klass. Hotellet byggdes redan 1882 och här har alla stora politiker, statsmän och stora artister med flera som besökt Sarajevo genom historien bott. Här finns 160 lyxiga rum och 14 sviter varav två presidentsviter. Utöver det hittar du fullt kompletta konferensrum och ett stort spa med inomhuspool, massage och mycket mer. Den lyx du inte hittar på Hotel Europe i Sarajevo finns inte.

Villa Hanada

En lyxig vistelse för hela familjen

villaHadžići, 71000 Ilidža

Ska du stanna länge i Sarajevo kan det vara en bra idé att hyra Villa Hanada. Villa Handa är en villa med alla lyxiga faciliteter du behöver för att ha en riktigt bekväm vistelse i Sarajevo. Storleken på villan gör att det är passande för den större familjen att hyra. Här finns 4 sovrum varav 7 sängar tillsammans med ett rum för fitness, ett spelrum och en spaavdelning. Här får du uppleva känslan av att bo på ett femstjärnigt hotell fast i större format.

City Boutique Hotel

Det eleganta hotellet som passar alla

cityMula Mustafe Baseskije 2, 71000 Sarajevo

Ett elegant fyrstjärnigt hotell i hjärtat av Sarajevo. City Boutique Hotel har elegans och lyx i ett. Här finns flera olika typer av rum att välja mellan men är du ute efter något mer speciellt kan du välja ett av de olika paket som hotellet erbjuder. Till exempel det romantiska paketet som innehåller speciell frukost, internet, välkomstgåva, rabatter på spaavledningen och mycket mer. Eller familjepaketet som är utformat för att göra hela familjens vistelse minnesvärd.

Colors Inn

En färgsprakande upplevelse

colorsKoševo 8, Sarajevo

Det här är ett hotell lite utöver det vanliga. Det lyser upp Sarajevo och bryter av stadens färger med sin starka fasad. Med sina fyra stjärnor kommer det inte att göra dig som bor här besviken. Colors Inn passar dig som tycker om att ta in många intryck på en och samma gång. Med många färger, mönster och bilder sticker Colors Inn ut från de andra hotellen i Sarajevo. Samtidigt som det är ett speciellt designat hotell hittar du alla lyxiga faciliteter du behöver.

Hotel Ilidza

Ett naturmedvetet val

ilidzaHrasnička cesta broj 14, 71000 Sarajevo

Med bara 15 minuter till Sarajevos internationella flygplats hittar du Hotel Ilidza som är ett centrum för naturupplevelse, spa och lyx. Hotellet ligger på marker om 40 hektar och byggdes 1892. Det är ett hotell av historiska drag och passar dig som vill bo en bit från stadens brus och uppleva en del av Bosniens natur. Hotel Ilidza har moderna faciliteter som väl arbetas in i hotellets historik och hotellet arbetar mycket med naturen. Åk häst och vagn genom Bosniens natur, gå till fots eller ta del av hotellets ekologiska arbete.